دسته بندی نشده, قهوه, کافی شاپ, لیوان دوجداره, لیوان دوجداره کاغذی, لیوان کاغذی, لیوان کاغذی تکجداره, لیوان کاغذی دوجداره

بهترین قهوه برای کدام کشور است ؟

در بسیاری از کشورهای جهان تولید و پخش قهوه وجود دارد. تعداد زیادی از افراد هستند که این نوشیدنی آرامش بخش را به صورت روزانه مصرف می کنند.

جایگاه قهوه در تجارت

قهوه در جهان دومین کالای تجاری به شمار می رود. تا حدی که بعد از نفت از جایگاه صادرات در جهان برخوردار بوده و یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی های جهان است.

قهوه و لیوان کاغذی

مصرف این نوشیدنی در جهان به تریلیون در یک سال رسیده است. لازم است بدانید که ۷۰ درصد از قهوه جهان را قهوه عربیکا و ۳۰ درصد را قهوه روبوستا تشکیل می‌دهند. همچنین مصرف قهوه عربیکا در کشور ما بیشتر از سایر برندهای قهوه است.

در این مقاله از نیلاکاپ که یکی از بزرگترین و معتبرترین تولید کننده‌های لیوان کاغذی دو جداره مخصوص کافی شاپ و لیوان یکبار مصرف قهوه است با ما همراه باشید تا با کشورهایی که بهترین قهوه را تولید می کنند، آشنا شوید.

تولید قهوه در کشور برزیل

برزیل یکی از بزرگترین کشورهایی است که قهوه را به مقدار زیاد تولید می کند. در واقع برزیل چیزی در حدود ۲.۵ میلیون تن قهوه در سال تولید می کند و جزو برترین تولید کنندگان قهوه محسوب می شود.

کشت قهوه در برزیل

 

در برزیل بیش از ۲۷ هزار متر مربع از خاک این کشور را مزارع قهوه تشکیل داده است که بیشتر این مناطق در شهرهای سائوپالو، گرایس میناس و پارانا (Gerais Minas ،Sao Paulo و Parana) واقع شده است . این سه شهر در جایی هستند که شرایط اقلیمی ودمایی مناسبی برای کشت و پرورش قهوه دارند و در جنوبی ترین بخش های برزیل واقع شده اند.

تولید قهوه در کشور ویتنام

ویتنام تولید کننده ی ۱.۸ میلیون تن قهوه در سال است و جزو دومین کشور برتر تولید کننده قهوه محسوب می شود.

کشت قهوه در ویتنام

قهوه‌های ویتنام را بیشتر افراد می‌ شناسند. در حقیقت ویتنام رتبه دوم جهان را برای تولید قهوه دارد. تولید قهوه‌ ویتنام در سال ۱۹۷۵ تنها ۶ تن بوده است که خیلی زود این مقدار بیشتر شد و درسال ۲۰۱۵ به ۱.۶ میلیون تن رسید و هم اکنون حدود ۲ میلیون تن در سال افزایش یافته است. ویتنام به سراسر جهان قهوه را صادر می‌کند و هنوز هم جایگاه دوم در جهان را برای تولید و صادرات قهوه از آن خود نموده است.

تولید قهوه درکلمبیا

مقدار قهوه تولید شده در کلمبیا حدود ۱ میلیون تن تولید در سال است. کلمبیا هم یکی از ده کشور برتر تولید قهوه است. در سراسر جهان قهوه‌ی کلمبیا به این مشهور است که دارای طعم‌ خوشی از قهوه‌ها است و رایحه‌ای مطبوعی دارد.

کشت قهوه در کلمبیا

بین سال‌های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۰ مناطق گوناگونی در کلمبیا به دلیل بارش باران و کاهش دما باعث کاهش تولید قهوه شده است.

در گذشته کلمبیا بعد از برزیل جایگاه دوم را در تولید قهوه داشت اما به خاطر گسترش تولید قهوه در ویتنام جایگاه دوم به ویتنام اختصاص داده شد زیرا قهوه بیشتری نسبت به کشور کلمبیا تولید کرد و اکنون جایگاه سوم در تولید قهوه به کلمبیا داده شده است.

این مورد لازم به ذکر است که برای دم کردن قهوه، رو‌ش‌های زیادی وجود دارد که ممکن است طعم قهوه را تحت تاثیر قرار دهد.

تولید قهوه در کشور اندونزی

کشور اندونزی یکی دیگر از تولید کنندگان قهوه است که در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶۶۰ هزار تن قهوه تولید کرده است.

اندونزی هر سال قهوه زیادی تولید می کند که از کیفیت خوبی برخوردار است. به خاطر شرایط اقلیمی کیفیت قهوه‌های روبوستای اندونزی نسبت به عربیکا کمتر است ولی نسبت به بسیاری از قهوه‌های دیگر کیفیت آن بالاتر است. مناطق جغرافیایی اندونزی چون به خط استوا نزدیک است برای کشت و پرورش قهوه مناسب هستند.

کشت قهوه در اندونزی

استعمارگران آلمانی اولین بار تولید قهوه را در کشور اندونزی انجام دادند اما بعد از آن به وسیله خود مردم اندونزی قهوه تولید شد. مزارع پرورش قهوه در کشور اندونزی حدود یک میلیون هکتار است.

به عنوان یکی از با کیفیت‌ترین قهوه‌های اندونزی، می‌توان به قهوه‌ی Kopi Luwak اشاره کرد که بسیار مشهور است. این قهوه بسیار گران است و به خاطر شیوه منحصر به فرد کاشتی که دارد پرورش آن قیمت بالای دارد.

 

تولید قهوه در کشور اتیوپی

یکی دیگر از برترین کشور‌‌های تولید کننده قهوه در جهان اتیوپی است که ۴۰۰ هزار تن در سال قهوه تولید می کند.

اتیوپی در سال ۲۰۱۵، ۳۸۴ هزار تن قهوه تولید کرده است. این کشور به خاطر وضعیت جغرافیایی که دارد معروف ‌ترین قهوه‌ی سراسر جهان یعنی عربیکا را تولید می کند. چیزی حدود ۲۸ درصد از صادرات این کشور به خاطر تولید قهوه است و حدود ۱۵ هزار نفر از شهروندان اتیوپی در قسمت های گوناگونی به تولیدات قهوه می‌پردازند.

کشت قهوه در اتیوپی

قدمت کشت قهوه در کشور اتیوپی نزدیک به ۱۱۰۰ سال است. اگرچه اوایل مردوم اتیوپی در پرورش قهوه موفق نبودند ولی کم کم و با گذشت زمان آگاهی بیشتری در زمینه تولید قهوه پیدا کردند و به تدریج کیفیت قهوه را گسترش دادند. برندهای معروف قهوه اتیوپی عبارتند از Harar ، Limu ، Sidamo و Yirgacheffe .همه اینها از برترین برندهای معروف قهوه عربیکای اتیوپی است.

تولید قهوه در کشور هندوستان

هندوستان در سال بیش از ۳۸۵ هزار تن قهوه تولید می کند. شاید فکر کنید که هندوستان در پرورش قهوه نقشی ندارد و بازار تجاری برای قهوه ندارد، اما در حقیقت در سال ۲۰۱۵ تولید قهوه در هند به رقم بالای ۳۵۰ هزار تن رسیده است.

این کشور در تپه‌های جنوبی خود به تولید و پرورش قهوه پرداخته است. شرایط باد و بارندگی‌های موسمی باعث رشد دانه های قهوه شده است که در کنار ادویه‌هایی مانند هل و دارچین پرورش پیدا می‌کنند.

کشت قهوه در هندوستان

از آنجا که این قهوه در کنار هل و دارچین رشد می‌کند دارای طعم تندی شده است. هندوستان برای تولید برند قهوه‌ی Tata در مسابقاتی بین‌المللی که در سال ۲۰۰۴ برگزار شد موفق به دریافت ۳ مدال طلا شد. هندوستان ۸۰ درصد قهوه در سال صادر میکند که بیشتر از قهوه‌های tata هستند و خریداران اصلی این قهوه کشورهای اروپایی و روسیه هستند.

تولید قهوه در کشور هندوراس

هندوراس هم کشور تولید کننده قهوه است که حدود ۳۸۰ هزار تن قهوه در سال تولید می کند. در سال ۲۰۱۵ هندوراس ۳۴۵ هزار تن قهوه تولید کرده است، اما برند این کشور هنوز در سراسر جهان به خوبی معروف نشده است.

کشت قهوه در هندوراس

از قهوه های هندوراس بیشتر برای ترکیب کردن با قهوه های دیگر استفاده می کنند و در میان مصرف‌ کنندگان اشخاص کمتری با برند قهوه این کشور آشنا هستند.

تولید قهوه در کشور اوگاندا

از دیگر کشورهایی که سالانه ۳۱۴ هزار تن قهوه تولید می کند اوگاندا هست. این کشور در سال ۲۰۱۵ جای مکزیک را گرفت زیرا مکزیک قهوه‌ی بیشتری تولید کرد. در این کشور هر دو نوع قهوه یعنی قهوه روبوستا و قهوه عربیکا تولید می شود.

کشت قهوه در اوگاندا

تولید قهوه در کشور مکزیک

تولید قهوه در مکزیک در سال ۲۰۱۵ به ۲۳۴ هزار تن رسیده است. مکزیک در دهه‌ی ۱۹۹۰ میلادی به پرورش قهوه پرداخت و باعث شد که قیمت های تولیدی قهوه در این کشور بسیار زیاد افزایش یابد. بخش زیادی از قهوه عربیکا در این کشور تولید می‌شود و به امریکا صادر می شود.

کشت قهوه در مکزیک

به دلیل آنکه در این کشور صادرات قهوه به خوبی کنترل نمی شود دچار ناتوانی در بازار تجاری شده است و این بحران تا سال ۲۰۰۰ ادامه داشت اما چون آمریکا برای این کشور بازار ثابتی درست کرده که احتیاج زیادی به صادر کردن قهوه از این کشور دارد بازار تجاری این کشور کم کم بهبود پیدا کرد.

تولید قهوه در کشور گواتمالا

این کشور بیش از ۲۲۴ هزار تن در سال تولید قهوه دارد. در سال ۲۰۱۵ گواتمالا ۲۰۴ هزار تن دانه‌ قهوه را تولید نمود که نسبت به تولید قهوه ایی که سال‌های گذشته داشته است از کیفیت بهتری برخوردار بوده است.

کشت قهوه در گواتمالا

در این کشور قهوه در دمایی بین ۱۶ تا ۳۲ درجه‌ سانتیگراد و در ارتفاعات ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ متری از سطح دریا پرورش می یابد.لازم به ذکر است در سال ۲۰۱۱ هندوراس از گواتمالا پیشی گرفت و قهوه بیشتری تولید کرد.

در انتها لازم است این مورد ذکر شود که این مقاله به کوشش سایت نیلاکاپ گردآوردی شده است. نیلا کاپ یکی از تولیدکنندگان لیوان کاغذی و لیوان دو جداره بیرون بر برای کافی‌شاپ‌ها است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *