بلاگ
مزایای آمادهسازی غذا در ظروف چند قسمتی
اگر شما هم برای وعده های غذایی خود برنامهریزی می کنید یا برای مدیریت زمان، یک روز چند وعدهی مختلف تهیه می کنید، احتمالا اصطلاح میل پرپ را شنیده اید. ظروف غذای چندقسمتی دقیقا به همین منظور طراحی شده اند. این ظروف به چند قسمت بخشبندی شده اند تا غذاهای آماده مرتب، سالم، و بهینه نگهداری شوند. اما فقط این نیست. در این مقاله به بررسی مزایای کاربردی آمادهسازی غذا در ظروف چند قسمتی خواهیم پرداخت.
مزایای آمادهسازی غذا در ظروف چند قسمتی
فرقی نمیکند که دانشجو هستید یا مادر شاغلی که باید برای ناهار فردا غذا آماده کنید، یا ورزشکاری که دنبال تغذیه سالمتری است. ظروف غذای چندقسمتی مثل یک ابزار چندکاره، سبک زندگی را آسانتر میکنند.
تقسیم اصولی
بزرگترین مزیت این ظروف، چندقسمتیبودن آنها است. با این ظروف دیگر غذاهای مختلف با یکدیگر ترکیب نمی شوند. در ظروف چندتکه هر بخش از غذا، جای مخصوصی دارد. به عنوان مثال یک قسمت برای برنج یا نان، قسمت دیگر برای پروتئین (مثلاً مرغ یا گوشت) و یک قسمت برای سبزیجات یا سالاد.
این موضوع فقط درباره راحتی نیست؛ این چیدمان، باعث میشود که به غذا را متعادلتر و به اندازه مصرف کنید و همین کنترل ساده، یکی از مهمترین اصول تغذیه سالم است.

مدیریت زمان با ظروف چند تکه
مدیریت زمان
متاسفانه ساعات کاری بسیاری از افراد طولانی و خسته کننده است. از همین رو بسیاری از مردم زمان کافی برای تهیه وعدهی غذایی فردا را ندارند. این افراد معمولا در روزهای تعطیل مثل پنجشنبه یا جمعه، چند وعده غذا آماده کرده و در ظرفهای چندبخشی فریز میکنند.
از طرف دیگر ظرفهای چندقسمتی یعنی خداحافظی با آشپزی روزانه و سلام به وقت آزاد بیشتر.
اهمیت به سلامتی
بسیاری از رژیمهای غذایی و برنامههای فیتنس بر پایه همین آمادهسازی وعدهها طراحی شده اند. وقتی از قبل تصمیم بگیریم که چه غذایی بخوریم، هم از پرخوری جلوگیری می شود و هم کمتر وسوسه میشویم که به سمت غذاهای بیرونی برویم.
ظروف چندقسمتی این امکان را فراهم کردهاند که از قبل به اندازهی کالری مورد نیازتان، غذا را تقسیمبندی کنید. این ویژگی حتی به ایجاد تنوع غذایی نیز منجر میشود. شما میتوانید روی ظروف برچسب بزنید که هر وعده در کدام روز مصرف شود و این یعنی کنترل غذا دست خودته، نه گرسنگیهای لحظهای.
دورریز کمتر
یکی از رایج ترین مشکلات در خانههای ایرانی، دور ریختن غذاهای باقیمانده است؛ چون یا جای کافی برای فریز یا نگهداریم نداریم، یا غذاها با هم قاطی شدهاند و شکل خوبی ندارند. ظرف شفاف و دربدار چندقسمتی، هم در نگهداری غذا به شما کمک میکند و هم احتمال دورریختن را کاهش میدهد.
این ظروف جای کمی در یخچال یا فریزر میگیرند و از همین رو در منظم ماندن فضای یخچال، به شما کمک میکنند.
انتخابهای دوستدار محیط زیست
اگر دغدغه محیط زیست داریم (که باید هم داشته باشیم!) خبر خوب این است که ظرفهای چندقسمتی فقط پلاستیکی نیستن.
تو فروشگاههایی مثل نیلاکاپ که تخصصشون عرضه انواع ظروف و لیوانهای کاغذی یکبارمصرف است، میتوانید گزینههای دوستدار محیط زیست هم پیدا کنید. مثلاً ظروف گیاهی که از جنس بامبو و فیبر گیاهی تولید شده اند و قابلیت تجزیهپذیری دارند.

چه عواملی بر انتقال مواد شیمیایی از ظرف به غذا تأثیر میگذارند؟
ظرفهای چندقسمتی در کنار ظروف کاغذی = ترکیب برنده
یه نکتهی جالب اینه که خیلی از افراد، مخصوصاً توی سفرها یا پیکنیکها، ظرف غذای چندقسمتی رو همراه با لیوانها یا ظروف کاغذی استفاده میکنن. چرا؟ چون ظرف غذات رو توی خونه میچینی و میبری، اما برای نوشیدنیها، دسر یا حتی همراهغذاهایی مثل ترشی و ماست، استفاده از ظروف کاغذی یه انتخاب سبکه و کاربردی.
باز هم اینجا نقش نیلاکاپ پررنگ میشه. چون توی دستهبندی محصولاتش همه جور لیوان و ظرف کاغذی، در سایزها و طرحهای متنوع وجود داره. از لیوان چایخور تا کاسهی سوپ یا ظرف دسر!
جمعبندی
اگه بخوام همهی این حرفها رو توی یه جمله خلاصه کنم، باید بگم: ظرف غذای چندقسمتی، یه تغییر کوچیکه که میتونه سبک زندگیتو به شکل چشمگیری بهتر کنه.
از صرفهجویی در وقت و هزینه گرفته تا بهبود تغذیه و حتی کمک به طبیعت. این ظروف، فقط برای غذا نیستن؛ برای نظم دادن به زندگیان.
و اگه دنبال یه همراه مطمئن برای تهیه ظرفهای سالم، مقرونبهصرفه و دوستدار طبیعت هستی، پیشنهاد من بهت اینه که حتماً به فروشگاه نیلاکاپ یه سر بزنی.
نیلاکاپ با تنوع بالای محصولاتش، نهتنها پاسخگوی نیاز روزمرهست، بلکه میتونه همراهت باشه توی مسیر سبک زندگی بهتر و سالمتر.